Musaca cu carne de porc si vita

de Ligia Bxl in Mancaruri cu carne, 26 Noi 2014 | 9379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne amestec(vita +porc)
  • 1/2 kg de cartofi fierti
  • 4-5 fire de ceapa verde
  • 1 morcov mare
  • sare si piper
  • marar
  • putin cimbru
  • 1 ardei rosu
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • cateva linguri de bulion de rosii facut in casa(daca e necesar)
  • 2 oua
  • putin parmezan si cascaval ras
  • smantana de gatit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu carne de porc si vita:

Am curatat si spalat legumele,apoi le-am taiat mai marunt si le-am amestecat cu carnea tocata.Cartofii i-am curatat si spalat si i-am pus la fiert cu putina sare(nu trebuie sa fiarba prea tare ptr ca se vor inmuia in tava impreuna cu carnea.

Am condimentat compozitia de carne,am adaugat marar si legume si am pus bulionul si rosiile in bulion tocate marunt.

Dupa ce au fiert cartofii i-am taiat rondele si i-am asezat un strat intr-o tava de yena unsa cu ulei de maslineine,apoi peste ei am pus carnea preparata si iar un strat de cartofi si am uns cartofii cu putin bulion de rosii.

Spre final am batut ouale cu putina sare si piper,am adaugat smantana de gatit,parmezanul si cascavalul ras si am lasat sa se rumeneasca frumos pe deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu carne de porc si vita" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne tocata